Yorum Yok Doğukan 2 Ağustos 2012 Perşembe
Merhaba arkadaşlar, bugün Transformice adlı oyunu anlatmak istedim. Oyunu oynayalı yaklaşık 1-2 sene olmuştur. Oyunu her açtığımda sıkılmadan oynuyorum diyebilirim. Aslında ben oyunu bıraktıktan sonra baya bi değişiklik yapmışlar. Fare rengini değiştirme, yeni eşyalar ve gelişmiş kullanıcı paneli gibi yenilikler getirmişler. Ha bide para ile istediğiniz eşyayı alabilirsiniz. Bunu da geçmemek lazım. Genel olarak oyununun belli başlı bi kaç tane kuralı var ( Bunları üye olduktan sonra ilk oyunuzda nasıl oynayacağınızı gösteriyolar ).

 Maksat, peyniri alıp deliğe girmek. Siz her deliğe peynirle birlikte gittikten sonra 1 adet peynir kazanacaksınız. Eğer odada 11 kişi ve daha fazlası varsa da 1 adet first kazanacaksınız. First'ten bahsetmişteken; ''First'' sizin daha havalı binebi oyunda profesyonel olmanızı sağlar.
İlk oynadığınızda eğer kötü oynuyorsanız -ki bu çok doğaldır- size ''Noob'' derler. Bu eziksiniz anlamında söylenir. Bilmelisiniz ki size noob diyenlerin hepsi kötü oyunculardır. Boşuna moralinizi bozmayın.

Genel olarak oyunun grafikleri ve diğer donanımsal özellikleri bakımından iyi olduğunu söyleyebiliriz. Zaten oyunu kurmanıza gerek yok direk sitesine girip oynayabiliyorsunuz.

Oyunu oynamak için : www.transformice.com

Yorumlar ;


Yorum Yap ;